Hotel

Ontspan na een intensieve dag werken

Bezoekt u Amsterdam binnenkort om zakelijke redenen en zoekt u een business hotel dat zowel goed bereikbaar is als in alle gemakken voorziet? Dan vormt Spa Sport Hotel Zuiver voor u de perfecte uitvalsbasis. Bij Zuiver heeft u de mogelijkheid om vergaderen, overnachten en ontspannen te combineren.

Uitstekende bereikbaarheid

Ons business hotel is vanuit diverse uitvalshoeken in Amsterdam uitstekend bereikbaar. U kunt hierbij denken aan Schiphol, de Zuidas en het centrum van Amsterdam. Ons hotel is zowel per auto als per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Voor een complete routebeschrijving naar ons hotel klik hier.

Bent u regelmatig om zakelijke redenen in Amsterdam?

Bezoekt u regelmatig een congres, beurs of vergadering in Amsterdam? Voor terugkerende zakelijke gasten hanteren wij speciale tarieven. Bent u benieuwd naar deze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis toegang tot de spa en de fitness

Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot de spa en de fitness zodat u na een lange werkdag heerlijk kunt ontspannen. Zuiver kan bestempeld worden als een moderne en exclusieve spa waar u gebruik kunt maken van verschillende soorten sauna’s en baden. Daarnaast kunt u uw verblijf uitbreiden met diverse massages en behandelingen. Kort samengevat kunt u bij Zuiver onthaasten, rusten, bijtanken en bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe.

Wilt u een kamer reserveren?

Zuiver beschikt over 31 luxe kamers of suites dat van alle gemakken zijn voorzien. Bij een hotelovernachting in één van de beide kamers is de entree tot de spa en de fitness inbegrepen. Vul bij interesse onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de boeking af te ronden. Gelieve in het opmerkingenveld alvast de data vermelden wanneer u een kamer wilt boeken.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht