Gezond vergaderen: Hoe doe ik dat?

Voordat wij onze blog deze week beginnen vragen wij je om eens uit te rekenen hoeveel uur jij per week achter je bureau zit. Waarschijnlijk zit je nu, tijdens het lezen van dit artikel ook achter je bureau. Wist je dat je pas vanaf 10.000 stappen per dag een actieve gezonde levensstijl hebt?  Met een kantoorbaan moet je echter wel je best doen om 10.000 stappen iedere dag te halen.

Gezond vergaderen in het Amsterdamse Bos

Helaas is een keer de trap oplopen niet genoeg om aan je dagelijks lichaamsbeweging te komen. We zien daarom steeds vaker dat bedrijven een vergadering combineren met een wandeling. Vergaderlocatie Zuiver is gelegen in een natuurrijke omgeving aan het Amsterdamse Bos waar je een heerlijke middagwandeling kunt maken. Het helpt werknemers ook om eens “out of the box” te denken.

De combinatie van frisse buitenlucht en een inspirerende omgeving zorgt ervoor dat werknemers op nieuwe inzichten en ideeën komen. Daarnaast verbetert wandelen ook de gezondheid van je werknemers. Hierdoor zullen zij beter presteren op de werkvloer en minder vaak ziek zijn.

Wil je samen met je collega’s ook op nieuwe ideeën of inzichten komen? Combineer dan eens een vergadering met een gezonde boswandeling door het Amsterdamse Bos.

Zuiver

Comments are closed.