Sport

Bedrijfsfitness voor gezond en vitaal personeel

Het is algemeen bekend dat voldoende beweging gezond is voor een mens. Werknemers die structureel bewegen en fitnessen hebben:

–         Een kleinere kans op overgewicht
–         Minder last van arbeidsrelevante aandoeningen. Hierbij kunt u denken aan fysieke klachten of stress.
–         Een kleinere kans op ziekteverzuim
–         Een grotere arbeidsproductiviteit

Zonder vitale werknemers wordt er niet het maximale uit uw personeel gehaald. Bij Zuiver beschikken wij over professionele fitnessapparatuur, persoonlijke begeleiding en een uiteenlopend aanbod van groepslessen. Op deze manier bieden wij uw personeel de mogelijkheid om gezond en vitaal te blijven.

Bedrijfsteam

Is er binnen uw organisatie een team dat de ambitie heeft om topfit aan de start van een sportevenement te verschijnen zoals een marathon, triatlon of een wielerwedstrijd? Een groep van specialisten waaronder een personal trainer, diëtiste en een fysiotherapeut gaat met uw team aan de slag om dit ultieme sportdoel te bereiken. Om uw werknemers ook de nodige ontspanning te bieden kunnen zij dagelijks gratis een uur relaxen in het luxe wellness centre van Zuiver.

Gezondere levensstijl voor werknemers

Wilt u uw werknemers motiveren om fit te worden en gezonder te leven? Kies dan voor één van onze Personal Training Packages. Samen met uw werknemer kijkt een team van professionals naar het eet- en beweegpatroon om , na een uitgebreide screening door een fysiotherapeut, een passend programma samen te stellen.

Wilt u graag uw mogelijkheden met ons bespreken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht